top of page

Ervaringen

Soms is het best fijn om te weten wat anderen hebben ervaren, een therapie beginnen kan best spannend zijn of een grote stap. 

De coaching van Marianne heb ik ervaren als heel liefdevol en tegelijkertijd 'to the point'. Aan alles merkte ik de diepgaande ervaring, kennis en kunde van Marianne. Ik voelde mij gesteund, veilig en gehoord in het contact en ervaarde echt een verschuiving van perspectief en meer innerlijke ruimte na de coaching.

Sarah

Marianne is zo’n fijn mens! Ze werkt vanuit haart hart, voelt precies aan wat er nodig is. In een veilige omgeving kun je bij Marianne zijn wie je bent. Ze geeft je tools mee die je helpen deze veiligheid voor jezelf mee te nemen. Ze is er als je haar nodig hebt. Wij zijn als gezin heel dankbaar met haar ondersteuning. 

Inger

Picknickplaats

Mijn kinderen hebben beiden gesprekken gehad met Marianne, ze komen altijd met een ontspannen lach op hun gezicht naar buiten. Recent zijn ze ook samen geweest en thuis benoemde mijn zoon het zo: " Marianne luistert en kletst met ons, bij haar heb ik niet het gevoel dat ik een groot probleem heb maar ik krijg wel goede tips".

Gelukkige moeder

Strand bij zonsondergang

Our daughter greatly benefits from listening to an audiobook/storytell when she has difficulty falling asleep. It helps her relax and as Marianne puts it so accurately: 'instead of laying on the matrass, she can now sink into it'. As a mother, I love seeing how vulnerable my daughter is with Marianne, in a good way! She also had this effect on my oldest daughter, who consulted her two times. This is what happens, sitting in the comfortable chair opposite Marianne, talking. Thank you, Marianne, for the attention and all the strength you gave my daughters. 

Renske

Gelukkige meisjes

Onze dochter heeft de afgelopen paar maanden regelmatig met Marianne gepraat. We hoorden nooit de details van deze gesprekken maar Marianne hield wel contact met ons en vertelde af en toe in hoofdlijnen hoe zij de situatie zag. Onze dochter is nu weer min of meer hersteld van wat ze heeft meegemaakt. Hoewel we niet kunnen zeggen hoe dit geweest zou zijn zonder Marianne, denk ik dat Marianne haar echt weer heeft laten voelen en heeft laten terugkeren naar haar zelfvertrouwen. Nu hebben we weer een blije puber in huis in plaats van een verdrietig en boos vogeltje. Ongeveer halverwege het traject zijn we een keer samen bij Marianne geweest (zonder onze dochter). Hier bleek weer hoe goed Marianne begreep wat er met onze dochter aan de hand was en kon ze ons goed adviseren hoe we hiermee om konden gaan. We kregen ook nog 10 minuten gratis relatie therapie aan het eind :-) Al met al zijn we ontzettend blij met onze keuze voor Marianne en kunnen we haar heel sterk aanraden!

Blije paps (en mams)

Kinderen rusten op een wandeling

Zo blij met m'n dochter, zij voelde zich snel bij Marianne op haar gemak. We merken nu dat ze meer zelfvertrouwen heeft. En nog steeds komt ze af en toe bij Marianne wat ze nog erg fijn vind!

Met haar broertje nu ook bij Marianne, is het voor hem zijn rust te vinden en concentratie, waardoor hij echt even tot zich zelf komt met alle aandacht van Marianne. Ze helpt ons ook mee te denken ook voor de school. En nu nog steeds voelt het fijn voor ons bij Marianne.

Chelsey en Julian

Ochtend koffie

Zeven jaar geleden had ik mijn eerste burn-out. Sindsdien wisselen periodes van net wel en net niet in balans zijn zich af. Na voor een tweede keer lange tijd overbelast thuis te zitten, ging ik twijfelen aan mijn eigen analyse: is er iets dat ik over het hoofd zie waardoor ik weer in deze situatie ben beland? Mijn zus raadde me aan een afspraak te maken met Marianne. Een paar weken later stapte ik haar woonkamer binnen en het voelde meteen goed. Binnen een uur wist Marianne tot de kern te komen. Wat ik misschien wel het fijnste vind, is dat zij onder woorden kon brengen waar ik zelf lange tijd moest zoeken naar de juiste woorden voor wat ik voelde en ervaarde. Dat ik na al die jaren voor mijzelf, maar ook naar anderen toe, kan verklaren waarom ik zoveel energie verlies en stress ervaar dat heeft me zo geholpen. Ik heb het gesprek met Marianne als heel waardevol en positief ervaren.

Petra

bottom of page